Prens adaları “Heybeliada” da yarıştı,Kınalıada madalyaları kaptı


Prens Adaları diye anılan, Büyükada, Heybeliada ,Kınalıada ve Burgazada Su Sporları Kulüplerinin katıldığı 14. ADALAR KAYMAKAMLIK YÜZME YARIŞLARI, bu yıl 28 Temmuz Perşembe günü Heybeliada Su Sporları Kulübü’nde yapıldı.

Adalar Kaymakamı Sayın Salih KESER, Adalar Belediye Başkanı Sayın, Dr. Mustafa FARSAKOĞLU, Adalar İlçesi Gençlik ve Spor Müdürü Sayın Recep AKKAYA ve Spor kulüplerinin temsilcilerinin katıldığı katıldığı 8-12 yaş kategorisi yüzme yarışları görkemli bir açılış töreniyle başladı.

HSSK ‘nın ev sahipliğini yaptığı yarışlar, çok sıcak bir havada gerçekleşti. Genç yüzücülerin üstün gayretleri ailelerine heyecanlı dakikalar yaşattı.

Açılış konuşmasını HSSK başkanı Selahattin Sönmez’in yaptığı yarışmalarda Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu’nun konuşması takip etti.

Adalar Kaymakamı Salih Keser de gençleri yüzme sporuna teşvik eden konuşma yaparak, 14. Kaymakamlık Yüzme Yarışlarını başlattı.

Yarışmalarda, Kınalıada 43 Madalya
Heybeliada 24 Madalya
Büyükada 21 Madalya
Burgazada 10 Madalya aldı.

14. Kaymakamlık Yüzme Yarışmaları, Bayrak yarışmalarının ardından
Sona erdi.
Alıntı:forumbahane/qulara

Subscribe / Share

Article by elia

Elia Bilişim bir sosyal sorumluluk projesi olarak Kınalıada su sporları kulübünün Yüzme sporu ile ilgilenen sporcularına Bir paylaşım portalı oluşturmuştur. Elia Bilişim kinaliadayuzme.com'un Teknolojik alt yapısı ve hosting hizmetlerine sponsor olmuştur. Elia Bilişim Depo yönetimi ve otomasyon yazılımları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.